header_bg-grey

Baroncini - Inalta Clasa a Italiei

Totul pentru industria carnii si mai mult de atat ...

Bun venit pe site-ul BARONCINI!

Istoria Baroncini incepe în nordul Italiei, in anul 1947 cand  doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo si Utignani Giuseppe au înfiintat firma BARONCINI.
Traditia a fost continuata din  tatå în fiu prin implementare in politica firmei a obiceiului de a oferi clientilor un serviciu complet, de la proiectarea instalatiilor, echipamentelor si a sistemelor de abatorizare, construirea, implememnetarea si culminind cu instruirea personalului si service.

In esenta va oferim gama completa de echipamente pentru abator incepand cu linii de transare de baza si mergand pana la abatoare complet automatizate cu fluxuri tehnologice conform ultimilor standarde de calitate si a normelor sanitar veterinare cele mai exigente.

In acesti 70 de ani de experientå, BARONCINI a proiectat, construit si realizat sute de abatoare în Italia si în alte tåri.

Anul 2003 este un punct de referinta in istoria BARONCINI prin infintarea Baroncini Est cu sediul în Bucuresti, cu scopul declarat de a oferi asistentå tehnicå, asistentå comercialå si service pentru toate echipamentele furnizate, in majoritate covarsitoare de origine si productie italianå.

Aståzi, BARONCINI proiecteazå, furnizeazå, monteazå si oferå asistentå tehnicå pentru sectii de transare si echipamente de abatorizare pentru porcine, bovine si ovine, atât de tip traditional cât si sisteme de transare verticalå oferind o gama completa de carlige, fierastraie abatorizare, asomatoare, abatoare modulare.

Toate instalatiile sunt realizate conform solicitårilor clientilor si tinând cont de normele sanitar-veterinare si de transabilitate.
Se pleacå de la o maså simplå de transare si se ajunge pânå la sectia completå, cu sistem de transport navete, spålare automatå, transport oase si gråsimi, alimentare automatå a masinilor de ambalat, indiferent de marca acestora.

Pentru a oferi un serviciu suplimentar clientilor nostri, am adåugat la gama noastrå de produse o serie de echipamente si accesorii: protectii pentru pereti si usi, statii de epurare biologicå, echipamente pentru igienizare, dulapuri si alte dotåri pentru vestiare, sifoane si rigole, echipamente de lucru.

Societåtilor agricole sau agro-turistice (unde se abatorizeazå mai putin de 10.000 capete/an), care necesitå o abatorizare cu o capacitate de câteva unitå¡i zilnic sau såptåmânal de påsåri, iepuri, ovine sau porcine crescute în interiorul unitå¡ii, le recomandåm abatoarele modulare tip container.
Aceste abatoare se vor utiliza direct în punctele fixe amenajate în interiorul societåtilor.
Solutii Complete pentru Igienizare (Protectie Covid19) !!!!

Revenim la muncă in siguranță!

Incepe munca in siguranța luând toate măsurile de prevenție igienico-sanitare pentru a proteja sănătatea tuturor .

Click pentru detalii .... 

DULAP SANITAR

Ne implicam social: Sa aducem un zambetul unui copil ...

bubulina baner


email: office@baroncini.ro
tel/fax (004) 021 335.68.59
Bd. Dimitrie Cantemir nr. 3, Bl. 4, Ap. 41
040231 Sector 4 Romania EU